středa 8. července 2015

Cherry dinner

Jáhly na sladko

Ovoce by se sice mělo jíst dopoledne, ale dnes večer jsem byla po 200 najetých kilometrech a několikahodinovém školení tak unavená, že jsem si energii doplnila touhle zdravou dobrotu - jáhlovou kaší s třešněmi.

Stačí jen opláchnout jáhly a s mlékem je v hrnci uvařit na kaši, přislazuji medem. Poznámka pro mě: nefotit jídlo večer pod světlem, vypadá to strašně. :)

Jáhly obsahují velké množství vlákniny, z minerálních látek hořčík, železo, draslík, zinek, křemík, fosfor, měď, a také vitamíny B1 a B2. Pomáhají při hubnutí a jsou vhodné i pro diabetiky. Měly by působit proti depresím, únavě a léčit žaludek, slezinu a slinivku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za krásný komentář