sobota 11. července 2015

Nákupní šílenství

Ahoj holky,
taky se vám stává, že když jedete cíleně nakupovat, tak nic nemůžete sehnat, ale když se jedete jen tak podívat, najdete toho spoustu skvělého? Ta druhá možnost se mi dnes stala. Jely jsme se sestrou do nákupního centra v Jihlavě - jen tak se podívat a dát si kávu, ale našly jsme spoustu skvělých kousků. Podívejte se, co jsem ulovila. :)


Na kávu jsme si zašly do Coffee shopu (ne, Starbucks u nás není). Obě jsme si daly Iced Caramel Macchiato a bylo senzační! A to bych nebyla já, abych nezhřešila sladkostí - Strawberry cheesecake ♥.


V dm jsem si udělala radost dvěma laky. Nejsem moc na výrazné barvy na nehtech a většinou se držím v růžových a světlých odstínech. Moc se mi líbil lak od Rimmel z kolekce Rita Ora a na nehtech vypadá moc hezky. Ten druhý jsem si koupila hlavně proto, že je na něm napsáno Kate. :D Je navržená Kate Moss a měl by krásně a dlouho držet.
Od Dermacol jsem si koupila rozjasňovač. Už dlouho jsem si říkala, že si nějaký pořídím, tak jsem se dnes konečně rozhoupala. Bohužel jsem jiný než tento v dm nenašla, alespoň to ale bylo snadné rozhodování. :)

Nakoukly jsme i do Claire's, a to byla chyba. Vždy je tam tolik krásných věcí a strávím tam spoustu času. Navíc měli akci, že při nákupu 3 věcí tu nejlevnější dostanete zdarma. Koupily jsme dvě čelenky, řetízek se sovičkou (přišla mi strašně rozkošná), a sestra si koupila stříbrné náušničky ve tvaru ducha.







Nakoupila jsem si i pár kousků oblečení - z Tally Weijl, C&A a z Croopu. Z Croopu obyčejné světle růžové kraťásky se zvýšeným pasem a z Tally dva topíky.


Ale největší radost máme z pyžámka z C&A, koupily jsme si ho obě. Je božský. :))


Líbí se vám, co jsme pořídily? :)

8 komentářů:

  1. Nádherné veci :O :3

    OdpovědětVymazat
  2. Topíky z Tally weijlu a kraťasy z Croopu vypadají suprově! :-)
    A to pyžamo je boží! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, pyžamo je opravdu povedené. Nejraději bych v něm byla pořád. :D

      Vymazat
  3. Ten cheesecake vypadá úžasně ! Se mi zbíhají sliny :D :) Jiank pěkné kousky sis pořídila :)

    xx Sab || http://thechicflair.blogspot.com/ (Calvin Klein giveaway u mě)

    OdpovědětVymazat
  4. Téda, tak to je naprostá paráda! I mě vlastně nedávno něco docela dost podobného popadlo a musím řict, že to ale nebylo ale zase až tak náročné pro peněženku, protože jsem si našla jeden takovej online sekáč , kde všechny ty věci můžu pořídit a to docela dost levně... A to ani nikam nemusim chodit... Všechno v klidu z domova :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář