neděle 19. července 2015

Recenze | Tuhý korektor MAC

Poslední dobou mám hrozné trápení s akné. Je to jeden z mých problémů následujících po vysazení antikoncepce. Jsem z toho opravdu nešťastná, navíc prostě nejsem schopná nechat to být a pořád si to "rejpu". Výsledkem je brada plná strupů, které je pomalu nemožné zamaskovat. A to je hlavní důvod, proč jsem se začala koukat po nějakém tom lepším korektoru.
Na doporučení kamarádky vystudované kosmetičky jsem nakonec objednala paletku tuhých korektorů od MAC a vůbec nelituji. 
Objednala jsem ji z e-shopu Douglas společně s balzámem na rty eos. Přesný název je MAC PRO Conceal and Correct Palette a koupila jsem ji v odstínu light.



Oficiální popis
Profesionální paleta čtyř korektorů a dvou barevných korekčních odstínů ve světlých barvách. Obohacené o antioxidanty a vhodné pro všechny typy pleti. Mohou být použity samostatně nebo v kombinaci, aby odpovídaly jakémukoli tónu pleti.
Pomáhá k nápravě tónu pleti, zakryje tmavé kruhy, skvrny, mateřská znamínka i tetování.


Jako dáreček jsem od Douglas dostala ještě lesk na rty CLINIQUE a vzorek krému Biotherm Aquasource. Krém byl skvělý, přemýšlím, že si ho pořídím.
Eos má příchuť Strawberry Sorbet je krásně voňavý. Akorát hodně hodně hodně sladce voňavý. Příště zkusím citrónový, máte s ním někdo zkušenost?




A teď už ke korektoru. Má tedy celkem 6 odstínů. Já používám nejvíce ten první (NC15), ale využila jsem už úplně všechny. Konzistence, jak můžete vidět, je tuhá. Vydrží dle oficiálních informací 8 hodin a to musím potvrdit. Možná, že mi vydržel pokaždé i déle. Aplikuji ho pomocí štětečku a vypadá velmi přirozeně.


Nejsem žádná expertka na líčení, na výsledek v mém podání se dívejte spíše z hlediska jak to dopadne, když produkt dáte do rukou "skoro-laikovi". Vzhledem k tomu si myslím, že je tento korektor skvělý. Pokaždé mi akné pomohl krásně zakrýt. No posuďte sami.

Na následujících fotografiích můžete vidět mojí bradu před a po. Upozorňuji, že na výsledné fotce mám finální úpravu i s make-upem (Vichy Normaderm Teint), ten samotný mi ale nikdy předtím akné ani z poloviny tak krásně nezakryl, takže si myslím, že krytí korektoru fotografie zachycuje.

PŘED

PO 

Tato paletka korektorů je sice poměrně drahá, ale já jsem s ní naprosto spokojená. Doteď jsem používala korektor od Dermacol - Caviar long stay make-up & corrector a vůbec se to nedá srovnat. MAC je přece jen profesionální kosmetika. Přemýšlela jsem poměrně dlouho, jestli jsem ochotná za korektor dát tolik peněz, ale teď určitě nelituji.

Co za korektor používáte vy? A jak jste spokojené?

Toto je můj první recenzní příspěvek na kosmetiku, nebyla jsem si jistá, zda jsem to uchopila dobře a zda jsou informace dostatečné. Prosím tedy o doporučení změn pro příště, pokud vám zde něco chybělo nebo se vám něco nelíbilo. Děkuji. :)




13 komentářů:

  1. Super recenze, opravdu dobře kryje ! :) Já používám camouflage cream od Catrice což je taková levná varianta :D
    Jdu se ti přihlásit jako pravidelný čtenář,moc hezký blog a více takových recenzí ^^ denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Na ten korektor co píšeš jsem dnes někde koukala. Vypadá, že kryje taky hezky. :)

      Vymazat
  2. Vau, tak toto bola naozaj dobrá investícia, pri tej spodnej fotke by mi ani nenapadlo, že "čosi maskuješ":) Ja korektory nepoužívam a ani neviem, aký by som si kúpila, keby som nejaký chcela, v tejto oblasti nemám vôbec prehľad:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)) To ti závidím, že nemusíš korektory používat. :)

      Vymazat
  3. Já mám nějaký korektor od Maybelline...nevím přesný název, ale kryje taky pěkně :) I když ne tak jako MAC :D Což je jasný....ty ceny jsou vážně děsivý :O Ale když je to opravdu potřeba... :) Taky přemýšlím o koupi EOSu....ale pořád se nemůžu dokopat něco objednat :)
    Recenze je napsaná pěkně ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Jojo, jsou děsivé, ale jsem ráda, že ho mám. K eosu se dokopej, jsou vážně super. :)

      Vymazat
  4. Super recenze. Mac je opravdu kvalitní kosmetika a vyplatí se do ní investovat :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Parádně kryje, vůbec bych nic nepoznala! :) Já mám také problémy s akné a perfektně mi na něj pomáhá od La Roche-Posay Effaclar K a Zineryt. :) U tebe to jsou rozházené hormony, takže se ti to dá určitě dohromady cobydup. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, je to pravdu otravné. :D Díky za tipy, mrknu na ně. :)

      Vymazat
  6. Mam od MAC zatial iba makeup a korektor pod oci, no toto znie celkom fajn :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne kryje, zaujímavé balenie korektora :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Super recenze. Ten korektor vypadá suprově! Neinvestovala jsi zbytečně!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář