neděle 9. srpna 2015

Liebster Award Tag

Děkuji Katce z tohoto blogu za nominaci v jejím Tagu. Přemýšlela jsem, jestli se zúčastnit. Pak jsem si ale uvědomila, že toho o mně ještě moc nevíte, takže vám alespoň prostřednictvím něj o sobě něco povím.
Zdroj1, 2
Podle pravidel bych měla o sobě napsat 11 faktů a odpovědět na otázky, které jsem dostala. Následně nominovat dalších 11 blogerů/blogerek a položit jim také otázky. Označovat další lidi je mi trochu proti srsti, takže se odvážím poslední dvě části vynechat. Pokud by se ale našel někdo, kdo by chtěl být nominován, sestavím pro něj 11 otázek přímo na míru. :)

Takže tady je 11 faktů o mně:
  1. Jmenuji se Kateřina a nemám ráda, když mi někdo říká Katko. Nejraději mám "Káťo", "Kačí" a kamarádky z VŠ mi říkají "Kačora", s čímž nejsem taky nijak extra spokojená, ale pořád lepší, než Katka. :D
  2. Studuji Vysokou školu ekonomickou, fakultu managementu v Jindřichově Hradci. Mám před sebou poslední rok školy.
  3. Po škole nechci nastoupit do normální práce. Rozhodně nechci každý den vstávat brzy ráno ve stejnou dobu a muset si žádat o pár dní dovolené.
  4. Nadevše na světě miluji svou rodinu. Moc si vážím všeho, co pro mě od mého narození dělají a těším se, až budu schopná jim to vrátit i s úroky. :)
  5. Můj životní cíl je být finančně nezávislá a mít šťastnou a zdravou rodinu.
  6. Chtěla bych procestovat svět.
  7. Jsem hodně cílevědomá, někdy ale nechám strach z prohry aby mě "paralyzoval" a tím si svou cestu k cíli ustavičně prodlužuji. To na sobě v současné době nejvíc nemám ráda.
  8. Mám skvělého přítele se kterým jsme dohromady už 5 a půl roku.
  9. Ráda chodím do kina, sleduji filmy a seriály a hraji hry. Ze seriálů mám nejraději Game of Thrones, Hannibal, Sherlock, American Horror Story, The Walking Dead, Breaking Bad, Vikings. Nikdy mě neomrzí hovory o filmech a seriálech. Na csfd mám už přes 2200 hodnocených filmů, seriálů a pořadů. Hry hraji na počítači a xboxu. Mám ráda Minecraft, The Sims, Don't Starve, Just Dance a další. A nejlepší je, když hrajeme společně s mou mladší sestrou.
  10. Taky moc ráda čtu, ale poslední dobou si na knihy bohužel najdu stále méně a méně času. Knihy mám celkově moc ráda. Když mi někdo chce udělat radost, s knihou nikdy nesáhne vedle.
  11. Jsem narozená ve znamení raka a myslím si, že vše co se o tomto znamení píše mě vystihuje. Často se ve mně pere introverze a extroverze.

Otázky, které mi byly položeny:
  1. Máš nejaké domáce zviera popr. Aké? (Ak nie, aké by si chcela mať) Máme doma psa, jmenuje se Cora a miluju jí. :)
  2. Čo je tvoj najväčší životný sen? Procestovat svět!
  3. Si človek, ktorý sa dôkladne pripravuje (napr. do školy) alebo ten, nad ktorým prevláda lenivosť ? Jsem hodně líný člověk, ale když mám před sebou něco důležitého, vždy se pečlivě připravím a dám do toho vše.
  4. Ktorá blogerka/youtuber je pre teba ten NAJ? Nemám vybraného nikoho nejoblíbenějšího. Z Youtube scény mám nejraději české let's playery - Gejmra, Pedra, Jirku Krále, MenTa (a celosvětově samozřejmě Pewdiepie). Žádné slavné blogerky moc neznám a nesleduji. Mám nejraději vás "obyčejné-neobyčejné", kterým zavítám na blog a hezky si tam počtu.
  5. Napíš sem tvoj 5 TOP rebríček životných hodnôt. Rodina, zdraví, láska, kariéra+finanční nezávislost, být šťastná.
  6. Aké témy ťa najviac zaujímajú? Nejvíce mě baví číst vaše postřehy ze života, recenze knih a kosmetiky... ale vlastně si ráda přečtu jakýkoliv příspěvek, ve kterém je vidět, že si jeho autor na něm dal záležet a vyzařuje z něj jeho osobnost.
  7. Máš dlhodobú spoluprácu, ak áno tak s kým? Nemám. 
  8. Čo vo svojom živote najviac ľutuješ? Nelituju ničeho. Všechno co jsem kdy udělala mělo svůj důvod. :)
  9. Si typ človeka, ktorý si ide za svojimi snami „i cez mŕtvoly“ alebo naopak ten, čo sníva ale nič preto nerobí, popr. Pri prvej prekážke sa vzdá. Přes mrtvoly nejdu, ale když něco opravdu hodně chci, dělám vše pro to, abych to dostala. I když se někdy na té cestě za snem zaseknu, většinou se brzy zase rozpohybuji.
  10. Ako sa najčastejšie dostaneš k spolupráci? (Kontaktuješ firmy – kde si ich vyhľadáš, oni ťa kontaktujú,..). Nemám spolupráci, ale předpokládám, že je zpočátku budu kontaktovat sama.
  11. Aké boli tvoje začiatky + ako si oboznamovala ľudí s tvojím blogom (konkrétne stránky, popr. Rady pre začínajúce blogerky). Mám blog pouze měsíc a od začátku se co nejvíce snažím navštěvovat blogy "kolegyň", číst jejich příspěvky a komentovat je. Pak doufám, že se podívají ke mně a že se jim třeba zalíbí moje příspěvky.
Tak to je vše.  Pokud by měl někdo opravdu zájem a chtěl v této řetězovce po mně pokračovat, neostýchejte se a v komentářích si o to řekněte. :)

17 komentářů:

  1. Nemáš za čo :) Som rada, že si "výzvu" prijala Káťo :) ako vidím si veľmi zaujímavá osôbka a veľmi sympatická. Dosť sme v niektorých oblastiach podobné (meno, ekonomika, rodina) .... Čo sa týka priateľa, držím vám moc moc palce.

    Veľmi sa mi páči, ako si sa s otázkami popasovla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To je milé. :) A děkuji za oslovení "Káťo". :D :))

      Vymazat
  2. Tyjo, tak my dvě jsme uplně jiné ve spoustu věcech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že být jako já je výhra, takže to je dobře. :D

      Vymazat
  3. Také jsem rak, také studuji ekonomickou školu, ale střední. A můžu se zeptat, co by jsi teda chtěla dělat po škole, když ne normálně pracovat?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek a hodně věcí mám podobně jako ty... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Máme toho hodně podobného (asi to bude tím, že jsme raci :D) ten 11 bod je dokonale výstižný :P Moc se mi líbí tvé odpovídání na otázky. Hezky celé věty, ne jen jedno slovo, co u blogerek vídám :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Říkala jsem si, že když už jsem se rozhodla na to odpovědět, tak to udělám pořádně. :)

      Vymazat
  6. hey there my dear :) cool post !its pretty! please keep doing more :)

    Visit my pages if you like and maybe you would like to follow each other? let me know and leave me your links aswell


    My Blog ´suvarnathegolden´
    | Facebook | LOOKBOOK | IG@suvarna_gold |Bloglovin | get free header/button/signatur for your blog

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, máme pár společných věcí :) Taky se jmenuju Kateřina a když mi někdo řekne "Katko" tak to ve mně vře :D
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nesnáším když mi někdo říká Katko a taky miluju Kačí, Káťo;) Asi to máme všechny stejně;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář