úterý 17. listopadu 2015

Milý Ježíšku...

Krásný den,
je mi už 23 let, ale pořád píšu dopis Ježíškovi. Sice jsem pastelky a schovávání dopisu za okno vyměnila za přímé odkazy a email, ale pořád si to hrozně užívám. A proč ne, Ježíšek to stejně ocení, protože mi nic nemusí vymýšlet sám. A dneska se chci s vámi podělit o některé věci z mého dopisu. Letos mi tam nějak moc převažuje kosmetika, tak budu ráda, když mi napíšete případně své zkušenosti, ať ještě stihnu seznam proškrtat. A nebo se inspirujte. :)


Z kosmetiky si přeji bázi pod make-up od Dermacol, kterou už jsem měla a moc mi vyhovovala. Měním akorát z pearl energy na satin. Potom pudr SkinMatch od Astor, zkoušela jsem ho v dm a přišel mi skvělý. Píšu si také o odličovací olej Saloos, na který čtu poslední dobou jen samou chválu. Milani Illuminating face powder se mi moc zalíbil tím svým skvělým designem a řekla jsem si, že ho prostě musím mít. No a jako poslední přidávám Bronzing palette od Dermacol. Už mám doma Illuminating pallete a tak bych ráda doplnila sbírku. :)

Nedílnou součástí každých mých vánočních přání jsou knihy. I když se k jejich čtení v poslední době nemůžu moc dostat, tak je strašlivě ráda dostávám. Letos si píšu o všechny díly Pána prstenů, protože po tom, co jsem přečetla Hobita, jsem se zamilovala do Tolkienova stylu psaní. A taky Antistresové omalovánky. A to ne kvůlu zbavování se stresu, ale protože si strašně ráda něco vybarvuju a přijde mi tenhle nápad skvělý. A možná k tomu přihodím ještě Game of Thrones omalovánky. :D A taky by mi udělala ohromnou radost kniha This Book Loves You, kterou vydal PewDiePie. Je prostě dokonalá, ale do svého seznamu ji nedávám.


Za mě a za ségru napíšu Ježíškovy také o druhý ovladač k xboxu, abychom mohly hrát spolu. K tomu ještě nějaké hry na lokální multuplayer - Halo a Resident Evil. A nesmí chybět ani Just Dance 2016. Just Dance se ségrou zbožňujeme, znáte ho?




Taky jsem se domluvila s mamkou, že koupíme napůl zrcadlovku pro mě a pro taťku. Taťka aby mohl fotit krásné fotky v Norsku a pro mě především abyste už nemuseli koukat na mé strašné fotky z telefonu. :)
A co se týče mých dárků pro členy rodiny, letos jsem šikovná, protože většinu už mám a nebo mám vymyšleno a budu objednávat. Jak jste na tom vy? Máte už nakoupeno? A co si vy letos přejete nejvíce?





45 komentářů:

  1. Já nakoupeno třeba vůbec nemám :( :D jinak ale doufám, že najdeš pod stromečkem všechno co si přeješ a udělá ti to radost ^^ no a já jdu mezitím napsat svůj dopis pro Ježíška ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  2. Satin base by se mi doma taky rozhodně neztratila! :) Jinak moc pěkný wish list k ježíškovi. Já ještě vůbec nevím co budu svým rodinným příslušníkům nakupovat, jak se znám, nechám to na poslední chvíli :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Já to taky nechávala na poslední chvíli, ale letos jsem nějaká svědomitá. :D

      Vymazat
  3. Je super mať už všetko nakúpené, ja bohužiaľ ešte nemám nič :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý nápad :) Ja už nepíšem, ale skúsim si to zopakovať!
    http://christinegirly.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tu bázi od Dermacolu mám a můžu ti ji vřele doporučit :) já si tentokrát na vánoce přeju jen penízky, abych mohla dále šetřit na vysněnou zrcadlovku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ji doporučuješ. :) Přeji teda, ať ti Ježíšek peníze donese. :))

      Vymazat
  6. scrapbook mi došiel , malo to byť prekvapko ale priateľ to našiel, ale ešte mi tam treba vlepiť fotky a vyzdobiť to :) , ja ešte nemám premyslené čo chcem na vianoce :D , ale super darčeky si si vybrala ! ;)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  7. No vidíš, knížky, o ty bych si úplně málem zapomněla napsat, mám tam letos plno kosmetiky, ale na knížky jsem úplně zapomněla :( A olejíček od Saloos a odličování je fakt super, jestli ho najdeš pod stromečkem, tak budeš určitě spokojená :). A máte spadeno už na nějakou konkrétní zrcadlovku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To právě ještě bude oříšek ji vybrat. Vůbec se mi do toho nechce, protože tomu nerozumím. Budu asi někoho muset požádat o pomoc s výběrem. :)

      Vymazat
  8. Super wishlist :D ja by som tiež veľmi chcela tú bázu od Dermacolu , tak asi tiež napíšem Ježiškovi :D Pravdupovediac darčeky na Vianoce mám naplánované, ale vôbec neviem kde ich zohnať :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dííky! :) Nevíš kde je sehnat? To jsou teda asi nějaké opravdu speciální dárky, ne? :D

      Vymazat
  9. Umíš si vybrat! :) Antistresové omalovánky budu kupovat mamce :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  10. S kosmetikou, kterou bys chtěla nemám žádné zkušenosti, ale antistresové omalovánky ti můžu jen doporučit. Mám je doma a je to skvělé odreagování. Já už na Vánoce nakoupené mám, nikdy to nenechávám na poslední chvíli. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že omalovánky doporučuješ. :) A s těmi dárky - když se to nechá na poslední chvíli, tak z toho pak trochu blázním a stresuju, že neseženu nic, co chci. Takže je opravdu lepší nakupovat dopředu. A vůbec nejlepší je nakupovat průběžně. :)

      Vymazat
  11. Nic z tvého seznamu jsem nezkoušela, takže bohužel neporadím. Pro sestřenky a jednu kamarádku už dárky mám, vyřešila jsem to sadou sprcháče, krému a spreje z Avonu. Pro tátu už mám vymyšlenou vůni, takže chybí už jen jedna kamarádka a mamka. Ale to se nějak vyřeší, vždycky můžu koupit něco z kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už máš hezky nakoupeno. :) Jee, kéžby můj taťka měl rád vůně.. ušetřilo by mi to spoustu strašného vymýšlení, co mu dát. :D

      Vymazat
  12. Po těch omalovánkách koukám také pořád! :D
    Jinak Ježíška už letos máme, nové bydlení, takže nakupujeme věci pod stromeček v tomto odvětví. :) Ale i tak se tam nějaké jiné věci najdou - jako třeba ponožky, že jo, těch není nikdy dost! :D

    http://www.a-cupofmylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já je právě taky okukuju už dlouho. :D Jee, tak to jste si hezky nadělili i to nové bydlení. :)
      Ano, ponožek není nikdy dost. :D

      Vymazat
  13. Já už mám všechno vymyšlené, ale musím to ještě objednat, koupit a nebo vyrobit. :-) A Ježíškovi se také chystám napsat a chci si s tím dát opravdu záležet, to už mám tak od mala, čím více třpytek tím lépe! :-D A kupodivu si letos nebudu přát žádnou kosmetiku, nevím, přijde mi,že základ mám a víc nepotřebuji. :-) Ale napíšu si asi o vánoční pyžamo se soby, což nebude pro Ježíška žádné překvapení, protože mi pyžamo nosí každé vánoce. :-D
    Moc krásný článek Katty! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vymyslet to je podle mě ta nejtěžší část, takže to nejhorší už máš za sebou. :) Třpytky? Moc bych chtěla vidět tvůj dopis. :D
      Děkuji! :)

      Vymazat
  14. Antistresové omalovánky jsem dostala od kamarádky a jsou opravdu skvělý :) !

    OdpovědětVymazat
  15. Už mám aj ja všetko nakúpené :D Inak s tou zrkadlovkou musím súhlasiť ;)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně všechno? Tak to závidím. Mě ještě pořád několik věcí chybí. :)

      Vymazat
  16. Tak já zatím nemám ani seznam ani všechny dárky, ale už mám všechny vymyšlené co komu dám.
    Zvu tě na můj blog Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  17. Jůů, vybrala jsi si krásné dárky! :)) ..a docela hodně ti závidím, že už máš vymyšlené dárky pro ostatní.. Já letos postrádám jakékoliv nápady a nemám tušení, kdy něco začnu schánět.. začínám z toho být lehce nervózní :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Domi. Tak to se nedivím, že jsi z toho nervozní. Vymyslet dárky je to nejhorší! :D

      Vymazat
  18. Já už dárečky na Vánoce mám i nakoupené :) Antistresové omalovánky bych od někoho chtěla dostat taky
    A pak se mi hodně líbí ta růžičková tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tá dermacol báza je ževraj dobrá, ale ešte som ju nemala :)
    Pozývam ťa na svoju prvú giveaway: http://drewsbeauty.blogspot.sk/2015/11/moja-prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Já si také píši k Ježíškovi, i když mi je 21 :D aspoň ví, co mi má přinést.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Ježíšek to vlastně po mě i sám vyžaduje. :D

      Vymazat
  21. Milani Illuminating face powder vyzerá úžasne :)
    Pozývam teba aj tvoje čitateľky na moju Giveaway-
    http://leekralova.blogspot.sk/2015/11/giveaway-ahojte-dnes-mam-pre-vas.html#

    OdpovědětVymazat
  22. Kdybych byla vysokoškolský student, přála bych si od Ježíška pod stromeček třeba nějaký takový byt :) Pravděpodobně by se mi to ale asi jen tak nesplnilo, a vzhledem k tomu, že vysokou školu nyní opravdu nestuduji, zůstanu radši u nějakých drobných přání, která se dají splnit snadněji. Věřím ale, že ten byt s přibývajícím věkem taky ještě přijde, i když třeba úplně ne pod stromeček :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář