čtvrtek 31. prosince 2015

Čtvrteční recenze (22)

Krásný den,
je to tady, poslední den roku 2015. To to zase uteklo, že? Přijde mi, že čím jsem starší, tím rychleji to utíká. No co, hlavní je, jestli jste si ten rok užili. Já jsem se svým 2015 celkem spokojená. :) Ale nechci vás moc zdržovat od příprav na večer, takže jdeme na to, proč jsme tady. Zase jsem si připravila pár tématických blbinek, dvě z nich jsou jen pro dnešní den a tu třetí si snad oblíbíte tak, jako já.
Zdroj



Pokud často zapomínáte jako já na čas, rozhodně se vám dnes hodí aplikace Novoroční ohňostroj. Na displeji se vám totiž zobrazí odpočet do půlnoci a spolu s ním i ohňostroj, no není to to nejdůležitější, co dnes potřebujete? :D Můžete si dokonce nastavit barvu ohňostroje, odpočtu i pozadí, nebo si na pozadí dáte vlastní obrázek. A třeba nám o půlnoci zahraje i nějakou fanfáru, kdoví.


Druhá aplikace je v podstatě stejná a měli jsme ji tady i v minulém díle aplikací, kde odpočítávala dny do Vánoc. Tady odpočítává dny, hodiny a sekundy do Nového roku. Jmenuje se New Years Countdown Lite. A nic moc dalšího zajímavého na ní není. Zvládne toho i více, ale to byste si museli zaplatit plnou verzi.

A jako třetí aplikaci mám dnes hru, která získala na Google Play ocenění Best of 2015 a stáhlo si ji 50 milionů uživatelů Android. Je dostupná na Android a iOS, na Windows Phone jsem našla nějakou podobnou verzi. Jmenuje se Piano Tiles 2 (Don't tap the white tile 2). A o co v ní jde? Hrajete na piano. Vyberete si písničku a musíte stíhat stisknout černé obdelníčky, které vám běží po obrazovce. Písnička se samozřejmě zrychluje, abyste to neměli tak jednoduché. Dokonce v písničce slyšíte, když se netrefíte přímo do melodie. 


V současné době tam máte na výběr vánoční a novoroční písničky, takže ještě můžete dokreslit zbytek sváteční atmosféry. Jinak tam je spoustu krásných známých písniček například Chopin, Schubert, Beethoven, ale i známé popové melodie. A je to opět strašně návykové. Tahle hra rozhodně nezaslouží, že jsem ji dnes zahrnula jen do novoročních aplikací. Ale věřím, že jí dáte šanci. :)

A to je pro dnešek a pro letošní rok ode mě vše. Užijte si dnešní večer a vstupte do toho nového hlavně s dobrou náladou a pozitivními myšlenkami. Přeji Vám, ať se vám daří dodržet všechna předsevzetí a ať vás v roce 2016 potká jen to nejlepší. Děkuju, že ke mě chodíte a čtete mé články. Mám ty nejlepší čtenáře! :) A těším se na vás všechny zase v příštím roce. ♥

17 komentářů:

  1. Tu hru mám v mobilu už sakra dlouho a začíná být sakra těžká!! :D jinak odpočet hodin už stahaji ^^ díky za tip :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde těžká už teď, a to jsem teprve v 9 levelu. Nějaké písničky jsou opravdu hardcore. :D

      Vymazat
  2. Tak to první je sice hrozná blbinka, ale líbilo by se mi to :D Vše nejlepší do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si našťastie čas sledujem až moc dôsledne, ale pre niektorých ľudí je to skvelý typ na appku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel ne. Někdy se kouknu na telefon a úplně se vyděsím, kolik už je hodin. :D

      Vymazat
  4. Aplikáciu piano poznám a teraz cez prázdniny som sa k nej konečne dostala :D krásny článok a želám ti šťastný nový rok :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. Opět super aplikace! :)
    Všechno nejlepší do nového roku i tobě ♥

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tá hra vyzerá fakt super. Škoda, že v telefóne nemám žiadne miesto, inak by tam okamžite išla :(

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  7. Dobré tipy :-) Šťastný nový rok i tobě :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. na piano tiles si fičí mnoho z mojich známych, normálne teraz rozmýšľam, že si to stihanem z dlhej chvíle ;) odpočítavanie moc nie sú pre mňa, nerada rátam dni ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si to stáhni, ať můžeš fičet s nimi. :D :)

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář