čtvrtek 7. ledna 2016

Čtvrteční recenze (23)

Krásný den přeji,
tak jak jste vkročili do nového roku? Já pracovně. Seminárky, diplomka, státnice. Dostat se do obvyklého tempa je po svátcích opravdu náročné. Alespoň nám konečně krásně nasněžilo. Taky jste z toho měli takovou radost? :D S novým rokem jsem si udělala trochu pořádek i v telefonu, chtěla jsem nějakou změnu a tak jsem vyzkoušela aplikaci, která přetvoří uživatelské rozhraní. Dřív jsem se toho trochu bála, teď zpětně ani nechápu proč, protože je to jednoduché skvělé. A tuhle aplikaci bych vám dnes ráda ukázala. A kromě ní jen ještě jedno malé doporučení na skvělou aplikaci na konci článku.

Zdroj


Nova Launcher je aplikace, která vám pomůže přetvořit si hlavní obrazovku vašeho telefonu "skoro" podle vašich představ. Slovíčko skoro jsem dala do uvozovek, protože samozřejmě musíte vybírat jen z toho, co vám aplikace nabízí, ale rozhodně toho není málo. Obrazovka, kterou si můžete customizovat, nahradí vaši původní obrazovku. Změní se ikony, animace, menu a další věci.

Místo toho, abych vše zdlouhavě popisovala, vám ale ukážu, jak jsem si to nastavila já.  

Hlavní obrazovka vypadá vlastně skoro stejně, ale máte možnost seskupovat si aplikace a mít je tak snadno na dosah, aniž by zabíraly spoustu místa. Skupiny si lehce pojmenujete a rozbalíte jednoduše jedním kliknutím. Také se mi líbí, že si můžete ukotvit Google vyhledávač, a tak ho budete mít neustále po ruce. Veškerí widgety jdou mnohem lépe nastavovat. Nevím teď jistě, jestli je normálně možnost si je ukotvit, ale tady to jde a moc se mi to líbí - připnete si je k okrajům obrazovky, takže to vypadá mnohem lépe.


Menu s aplikacemi se také obmění a seřadí se podle abecedy. Nahoře se vám pak budou zobrazovat nejpoužívanější aplikace. Na druhém screenshotu je vidět, co vše si můžete podle sebe upravit. Na ploše veškerá rozložení ikon, upravit si mřížku nebo posuvy. V menu například jeho styl, podbarvení, animace. A mnoho dalších věcí, která bych vám tu ani nezvládla všechny popsat.


V plné verzi aplikace je ještě více možností, ta stojí ale 149 Kč. Myslím si ale, že tahle základní, která je dokonce i bez reklam, bohatě stačí.  Líbí se mi, jak je všechno krásně po ruce a přehledné. Jen tak se na svou původní obrazovku už nevrátím. :) Nova Launcher je sice jen pro Android, ale najdete jistě i podobné launchery pro iOS i Windows Phone.

A ještě slibovaný malý tip na závěr. Znáte aplikaci Backgrounds? Je tam tolik krásných pozadí, jsem z nich nadšená. Mrkněte na ni. :)

 

A to je pro dnešek vše. Doufám, že vás customizace  zaujala tak, jako mě. V průběhu týdne se pokusím mezi učení vmáčknout i první recenzi na kosmetiku od Ježíška. Mezitím vám přeji hezký zbytek týdne. :)



 

32 komentářů:

  1. nepoznám vôbec :D ale vyzerá to zaujímavo, sú krásne tie pozadia :) a úplne ti rozumiem s tým nasadením po sviatkoch, mám to podobne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak aplikaci Backgrounds jsem si hned stáhla a už projíždím tapety super tip děkuji.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, díky za tip. Tu aplikaci backgrounds jsem si právě stáhla. Je to celkem návykový :D Tu první neznám, ale zkusím na ni také mrknout.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, trochu to návykové je, no. :D Jsem ráda, že se líbí. :)

      Vymazat
  4. Aplikace určitě super, já mám iPhona takže to mám uspořádané tak nějak už od začátku co ho mám.:-D Každopádně vypadá super.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem popravdě nikdy neviděla, jak to má iPhone uspořádáné.. :D Ale většina si to chválí. :)

      Vymazat
  5. Tak túto appku si rozhodne stiahnem, krásne obrázky sú tam ako pozerám :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle aplikaci vůbec neznám, ale možná ji vyzkouším! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímalo by mě, jak to funguje na iphone, protože to vypadá jako hodně androidový vzhled :) ale nerada bych si nějak překódovala systém, takže radši vsadím na klasickou tapetu :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je to jen pro Android. :D Iphone si myslím, že bude mít něco jiného. :)

      Vymazat
  8. Tieto aaplikácie vôbec nepoznám, no vyzerá to zaujímavo

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé tak to vyzerá fakt super ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Akurát pozerám tapety a sú také krásne :D a teraz mám problém lebo neviem ktorú si mám vybrať :D
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavá aplikace.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  13. Tú aplikaciu si určite stiahnem :)
    www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Tú aplikaciu si určite stiahnem :)
    www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. O tejto appke počujem prvý krát, ale nemyslím, že by u mňa našla využitia, keďže som spokojná s iphoňáckym designom. Ako nápad je to však veľmi dobrá vec :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro iPhone to ani není, tam si myslím, že jsou zase jiné.. :)

      Vymazat
  16. Vyzerá to ako veľmi dobrá aplikácia :) Keď som ešte mávala android, vždy som bola nespokojná so svojou "plochou", no nevedela som, že niečo takéto existuje :D

    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  17. Tie pozadia sú krásne. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář