čtvrtek 4. února 2016

Čtvrteční recenze (25)

Krásný den přeji,
po delší odmlce se hlásím se zprávou, že státnice mám úspěšně za sebou a můžu se zase naplno věnovat blogu. Už se mi po vás a po psaní stýskalo! :) Rovnou se vrhneme na čtvrteční recenzi. Dnes bude maličko netradiční. Asi týden mám totiž nový telefon a jelikož jsem během učení neměla čas téměř na nic, nestihla jsem si ho ani pořádně vybavit aplikacemi. Stáhla jsem si jen ty, bez kterých bych se opravdu neobešla a ty vám dnes chci ukázat. Nečekejte tedy nic nového a světoborného. Spíše by mě zajímalo, jestli máte tyto aplikace podobné jako já.



Úplně první aplikace, kterou jsem si stáhla, byl Messenger. Jo, jsem závislák. Ale bez něj ani ránu. Ani Facebook samotný jsem k tomu zpočátku nepotřebovala. Aplikaci na něj jsem si stáhla až o pár dní později, ale také patří mezi ty moje nejpoužívanější.

O nutnosti být napojená na sociální sítě svědčí i další dvě aplikace - Instagram a Snapchat. I když na Snapu mě popravdě baví nejvíc ty živé filtry. Každý den si projíždím jaké nové přidali a někdy je to opravdu povedené. :D

V poslední době jsem si také oblíbila aplikaci 9GAG. Už dřív mě bavilo všechno, co sdíleli na Facebooku a Instagramu, ale v aplikaci je to několikanásobněji větší dávka zábavy. Vydržím projíždět nové příspěvky celou věčnost a vždy se skvěle pobavím. Někdy ne ani tak u obrázků a gifů samotných, ale u těch jejich popisků.


Nevím, jestli si vzpomínáte, jak jsem mezi prvními recenzemi mluvila o aplikaci S Health, kterou měl můj starý Samsung. Tady v novém telefonu mám předinstalovanou Lifelog, která kromě kroků a kalorií umí počítat i čas, který přes den prochatujete s přáteli nebo trávíte hraním her. Během učení mě tyhle statistiky celkem děsily, ale někdy je zajímavé vidět, kolik času strávím s telefonem v ruce.

Absolutní závislovka je teď pro mě The Simpsons: Tapped Out. Je to hra přímo od tvůrců seriálu a stavíte si tam svůj Springfield, protože Homer ten starý vyhodil do povětří. Pro milovníky Simpsonů je to dokonalá hra. Raduji se vždy z každé nové postavičky. (A přiznávám se, tuhle hru jsem měla v telefonu ještě dříve, než Messenger, bála jsem se totiž, že se mi nepřenese již nahraná doba a budu muset začínat od začátku, ale naštěstí to bylo v pořádku :D).


Samozřejmě mi nechybí ani aplikace na internetové bankovnictví, Backgrounds (kterou jsem představovala ve 23. díle aplikací), IDOS jízdní řády a hlavně Spotify! A to je vše, co tam teď mám. V nejbližší době musím stáhnout Portmonku, protože bez ní jsem na nákupech jak bez ruky. :D A co vy? Máte to podobně? Bez jakých aplikací byste se neobešli?

Na víkend mám přichystanou giveaway za 100 odběratelů, tak se určitě zastavte! :)

39 komentářů:

  1. Já jsem si teď facebook dala pryč a nechala jsem si jen messenger a život je hned mnohem hezčí a mám víc času :D No a pak taky samozřejmě používám instagram, vsco a počasí, víc nepotřebuji :) Dříve jsem měla různé hry a hrála je, teď už na to nemám vůbec čas a moc mě to nebere, jen když se už fakt hodně nudím, tak si něco stáhnu, ale pak to zase smažu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky vždy nakonec promažu, ale tahle se mě celkem drží. :D To věřím, že máš bez něj mnohem více času. Třeba se k tomu taky někdy odhodlám. :))

      Vymazat
  2. Ligelog vyzerá fakt atraktívne. A určite by som sa zdesila na tom čísle aj ja.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke státnicím. V telefonu mám taky messenger i facebook a samozřejmě instagram. Snapchat nemám, ale asi ho půjdu omrknout co že to vlastně je. :-) Nejvíce mě zaujala aplikace Lifelog, byly by to zajímavé čísla. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) U mě to byl se Snapem běh na dlouhou trať, ale myslím, e už ho dokážu docenit. :D

      Vymazat
  4. Mám jen messenger a FB. Vždycky si chci stáhnout něco dalšího a pak na to zapomenu nebo už nemám dost místa v telefonu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď užívám, že mám v telefonu spoustu místa.. snad se to jen tak nezaplní. :D

      Vymazat
  5. tak tyhle Appky, hry chci zkusit, jen nevím, jestli půjdou a Blackberry...? :/ :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak Blackberry opravdu nevím. To je jediný operační systém, na který se nedívám, když dělám recenze. :D

      Vymazat
  6. Velká gratulace ke státnicím :) Já mám jen první tři zmíněné a naprosto mi stačí :D Facebook vlastně ani nepoužívám, na ten koukám spíš z pc. A přítel mi stáhnul nějaké dvě hry, ale jen proto, aby je on sám mohl hrát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Tak to má přítel dobře vymyšlené. :D

      Vymazat
  7. Messenger bych taky stahovala hned jako první a hned potom instagram! :D :) Gratuluji ke státnicím ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Jojo, ty aplikace jsou prostě základ. :D

      Vymazat
  8. Ja momentálne fičím na Simpsonovcoch v TV, takže tú hru musím vyskúšať :) :D

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně moc gratuluju! :)
    Já se taky neobejdu bez Messengeru a instagramu, to jsou takové moje každodenní závislosti, hlavně tedy instagram ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) To věřím, mám to taky tak. Není den, abych se tam alespoň jednou nepodívala. :D

      Vymazat
  10. Jediné, co momentálně v mobilu mám je messenger a instagram :) FB jako takový jsem už dávno odinstalovala :) jinak Tapped out jsem hrála hodně hodně dlouho - žel bohu, po čase omrzí všechno :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím, že mě časem omrzí. Zatím to je ale opravdu závislost. :D

      Vymazat
  11. Messenger, Facebook, Snapchat, Instagram - klasika. Bez nich ani na krok, hh. :D Tie ostatné spomenuté v článku nepoznám, ale niektoré vyzerajú zaujímavo. Škoda, že mám tak málo miesta v mobile.
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedostatek místa v telefonu je věčné prokletí. :D Užívám si teď, že v novém ho zatím mám dostatek. :))

      Vymazat
  12. Ja už hry v mobile nemám pekne dlhú dobu, no občas ma nejaká chytí, tak si ju stiahnem, no o také 2 dni zase vymažem:D. Inak mojou jednotkou je instagram na ňom som priam závislá a taktiež obľubujem we♥it!
    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je u mě taky běžné. Tahle se mě ale drží opravdu dlouho. :D

      Vymazat
  13. Dobrý tip na hru :D Já si zas ujíždím na hře Kim Kardashian :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  14. Mám skoro všetko rovnako ako ty :D
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Tapped Out je snáď najlepšia hra akú som doteraz hrala :D A keďže zbožňujem Simposonovcov a videla som snáď každý jeden diel, vždy sa pri hraní teším, ktorá postava mi pribudne :D

    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluji ke státnicím! :)
    Já jsem tedy Instagramový maniak, takže bez něj ani ránu :D. Fakt to přiznám, že jsem závislák :D. A jinak klasika Messenger a 2048 :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) 2048 se mě drželo taky strašně dlouho, naštěstí mě to už přešlo. :D I když teď tak přemýšlím, že bych si v novém telefonu měla nahrát nějaké vysoké skóre... :D

      Vymazat
  17. Tak pro mě je nejdůležitější aplikací Messenger, bez toho bych se už asi neobešla!

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji ke státnicím :) Já mám konečně nový telefon, tak zpětně procházím tvé recenze a stahuji - ten předešlý téměř nic nepodporoval :D Snapchat mám asi týden, dřív mi to přišlo zbytečný, ale taky se s kamarádkama bavíme nad filtry, obzvlášť ve škole :D :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  19. Taky mám teď nový mobil a od té doby co jsem si ho koupila jsem se od něj neodtrhla :D Jako první jsem stáhla facebook messenger, což jsou aplikace bez kterých se neobejdu. Na zahnání nudy potom Logo Quiz a další byla aplikace NTC, podle které sice nikdy nevydržím dlouho cvičit, ale moc se mi líbí :) Až začnu zase jezdit na jaře na kole tak přibyde další aplikace na měření ujetých kilometrů, rychlosti atd, ale zatím je zbytečná a věřím že časem objevím tisíc dalších aplikací které nutně potřebuju :D Ale samotnou mě děsí jak jsem na mobilu závislá :D

    OdpovědětVymazat
  20. Gratulace ke státnici !! Juhůůů ! Já jinak moc hry nehraju, nebo spíš stáhnu si je a nikdy je nehraju, asi jsem divná :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář