úterý 23. srpna 2016

Moje letní novinky

Ahoj děvčata,
šíleně dlouhou dobu jsem si s vámi nepovídala. Tedy ne, že bych někdy psala extra povídací články a ani jsem nikdy neprozrazovala novinky z mého osobního života (koho by to taky zajímalo), ale zrovna teď mám chuť vám něco sdělit. Slibuji, že to nebude nic obsáhlého. A proložím to výběrem novinek, co jsem si pořídila nebo jsem dostala během prázdnin. Dostala jsem totiž ten nejúžasnější dárek k narozeninám! A přihodím i svůj hlavní suvenýr z cesty na Bali a taky fotku tetování, které jsem si nechala na Bali udělat!


Ano, můj hlavní suvenýr z cesty na Bali je hrnek s Minnie. Typicky indonéský předmět. Navíc jsem si ho ani nekoupila na Bali, ale na letišti v Hongkongu, kde byl Disney obchod. Já jsem v tomhle ohledu strašné dítě a v tom obchodě jsem byla jak v nebi. Potřebovala jsem úplně vše. Nakonec jsem si odvezla tento hrníček a prostě ho zbožňuji. Dneska jsem ho navíc doplnila Disney legínama z NewYorkeru. No neladí to k sobě bezvadně?

Jinak, děkuji za super ohlasy na vyprávění z cesty na Bali. Jsem ráda, že se vám líbí. Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek a myslím si, že jsem se tím krásně odměnila za státnice. A právě s nimi souvisí to, co mám dnes na srdci. Tedy částečně. Ani ne za měsíc mě čeká obhajoba diplomové práce a pak je konec. Osmnáct let docházení do školy a studentského života je pryč. Tak rychle to uteklo. Někdo je jistě rád, že se už nemusí učit a začne vydělávat, ale já ne. Ještě se na ten přechod do dospěláckého režimu necítím. Pomalu si hledám práci, plánuji bydlení v Praze a je mi z toho všeho špatně. Na jednu stranu se těším, na druhou stranu jsem z toho nervozní, protože pořád nevím, kam přesně chci, aby se můj život ubíral. Najde se někdo, kdo tenhle přechod taky těžko snášel a utěší mě tím, že to nakonec nebylo vůbec strašné a povypráví mi, o jak moc je to teď lepší? Prosím?

A abych se nestresovala jenom tím, řeším i jak zvládnu být v Praze celý týden bez někoho, kdo mi chybí i když se nevidíme jeden den. A právě od něj jsem dostala ten úžasný dárek, který jsem zmiňovala v úvodu. Ty růže byly prostě dokonalé. Nikdy jsem tak obří kytici nedostala. A navíc ta barva - jsem blázen do růžové. Nemluvě o přívěsku Pandora. Světlo na fotce zkresluje, ale kamínky jsou světlounce růžové. Narozeniny jsem sice měla v půlce července, ale ještě teď mám z dárků obrovskou radost.


Od kamarádky jsem dostala opravdu skvělou věc - růžové ukulele. Při cestě na Bali jsme si říkaly, že si ho musíme pořídit, a ona mi jedno pořídila hned po návratu. Prostě boží. Hned jsem se na něj naučila několik písniček.


Další dvě věci, které jsem si dnes pořídila, se svou významností ani zdaleka nevyrovnají předchozím, ale když už jsem je vyfotila, tak je sem dám. No ne? ... Jsem ráda, že jsem si konečně pořídila peněženku, která svou velikostí nepřipomíná kabelku. Jen jsem nedomyslela, že se do ní se svým milionem kartiček nevejdu. No nevadí. A ty laky - s těmi tenhle měsíc blázním. Téměř žádná návštěva drogerie se neobešla bez toho, abych si odnesla laky na nehty. Začalo to překrásnými odstíny Gabriella Salvete Flash (světle růžový odstín Smoothie jsem prostě musela mít) a dnešní poslední úlovky jsou dva laky od Essence z kolekce The Metals. A jsem z nich nadšená. Skvěle kryje už první vrstva a ty barvy jsou úžasné. 


Během posledních 14 dní jsem si taky pořídila 3 nové knížky. Uhranulo mě totiž Metro. První dvě knížky jsem přečetla neuvěřitelně rychle a třetí díl je v procesu. Poslední dobou jsem na knížky proti své vůli zanevřela. Do žádné jsem se nemohla začíst. Ale konečně jsem narazila na něco, co mě od začátku chytlo. Myslím, že u tohoto žánru nějakou chvíli vydržím. Sdílí se mnou někdo nadšení? Četli jste je? 


A borec na konec. Kdo kroutil hlavou nad tím, když na začátku článku četl, že jsem se nechala tetovat na Bali? Proběhlo vám hlavou, že tam musí být s hygienou na strašné úrovni a můžu být ráda, že jsem si neodvezla i nějakou infekci? Jo, já jsem se toho taky trochu bála. Ale daly jsme si opravdu záležet na výběru tetovacího salonu a když jsme tam přišly, moje obavy se naprosto rozplynuly. Hygiena tam byla dodržovaná stejně, jako tady u nás. Chtěla jsem něco malého, co mi bude navždy připomínat Bali. A zvolila chrám, který je často vyobrazován ve spojení s Bali. Připomíná mi balijskou nezaměnitelnou kulturu. A myslím, že se skvěle povedl, co myslíte? Bylo celkem náročné přežít s čerstvým tetováním jeden den na pláži a pak cestu v letadle, zvlášť když se mi o něj otírala podprsenka, ale zvládlo se to. :)


Doufám, že jsem ve článku radostí z nových věcí alespoň trochu znegovala tu negativitu. Budu ráda za vaše názory. Mějte se krásně. :)

35 komentářů:

  1. Já mám peněženku velikosti kabelky a jsem ráda, konečně se někam vešly moje kartičky :D Růže jsou nádherné, nikdy jsem takovou kytici nedostala a nejspíš jen tak nedostanu :D Ale zkusím nějak nenápadně naznačit příteli, že samotné růže bez ničeho by byly lepší jak pár růží a nějaký plevel mezi tím :D A Pandora se mi taky moc líbí. Vím, že to má každý a občas nevím, co si myslet, ale prostě je to věc, co se na určité významné události hodí a neznám nic, co by bylo lepší na sbírání velkých momentů v životě (fotoalbum nepočítám) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naznač a třeba se polepší. :D Jojo, taky se mi líbí, že na Pandoře nosím vzpomínky. :)

      Vymazat
  2. Tetování jako suvenýr z Bali mi přijde jako skvělý nápad! Je to něco, co budeš mít jako vzpomínku na celý život a je super, že jsi do toho šla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. U toho tetování.. myslela jsem, že je to strom..:D Každopádně je to krásné. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mi říkalo více lidí. :D Ale tak já chtěla mít jako své první tetování strom, který by vyjadřoval rodinu. Takže se mi asi promítl i do tohodle tetování. :D

      Vymazat
  4. Všechny ty věci jsou úžasné! A krásná památka v podobě tetování :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Ten hrníček je boží ♥ Jsem zastáncem názoru, že když má někdo tetování, nemá ho mít proto, že je potom in, ale proto, aby pro něj něco znamenalo. A je to úžasný způsob, jak si navždy zapamatovat krásnou dovolenou, tetování je moc povedené ♥
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. :) Mám dvě tetování a obě pro mě něco vyjadřují. Děkuju! :)

      Vymazat
  6. Jé, ten hrníček je skvělý! :) Metro jsem četla, první díl mě hrozně bavil, druhý díl mi už přišel o trošku slabší, ale pořád fajn a ke třetímu jsem se zatím nedostala, tlačí mě spíše četba k maturitě :) Ale určitě si ji budu muset potom taky přečíst, je to super série a měla bych hroznou radost, kdyby podle toho natočili konečně i film :) Jinak na samotnou knížku jsem přišla díky PC hře, kterou měl přítel a ten příběh mě tam hrozně zaujal a pak jsem zjistila, že to bylo zpracováno právě podle knížky :D
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to mám.. Druhý byl slabší. Ale třetí vypadá už zase skvěle. :) A o hře jsem taky slyšela. Ale přítel ji bohužel hrál ještě předtím, než jsme spolu byli. Jinak strašně ráda sleduju, když někdo předemnou hraje hry a Metro by nebyla výjimka. :D A film by byl super! :)

      Vymazat
  7. Skvelý článok! :) tetovanie sa mi moc páči, príde mi to ako fajn nápad :) dávam odber na blog :) ak by ťa zaujal náš blog, budem rada, ak nás budeš sledovať tiež :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci. :) A tetování.. Já mám teda už tři, ale stejně tě obdivuju, že jsi se jen tak rozhodla vytetovat si kousek bali. :D To by mě asi nenapadlo. Ale je to pěkné. :)

    BY CORRA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teprve druhé teda a možná už končím. Uvidím, no.. :D Děkuju. :)

      Vymazat
  9. Ten hrneček?! Asi jsem se zamilovala!! Sakra, já ho hrozně potřebuju! :D I legíny se mi moc líbí, ty bych brala také. :D A to tetování je perfektní. Úžasný nápad, skvělý výběr místa na těle i toho, co si nechat vytetovat. ♥ Moc se povedlo!
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  10. To ukulele je taaaak roztomilé! A tetování z dovolené je podle mě skvělý nápad, moc se mi to líbí :) A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  11. Tne hrneček a ta kytara je úžasná! :)
    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ukulele a tetování naprosto boží!!

    OdpovědětVymazat
  13. super kousky :-) a velký obdiv za tetování, vypadá skvěle :-) Já na své první tetování teprve čekám :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tetovanie je absolútne mega, je skvelé keď má tetovanie človek, pre ktorého má to tetovanie nejaký význam a nedáva si ho len preto, že ho majú všetci. Krásne krásne naozaj, najlepší suvenír a pamiatka na dovolenku aká môže byť :)

    OdpovědětVymazat
  15. Bože ten hrnček je so cute :3
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. ten hrnček ma asi najviac zaujal je super ♥ a to tetovanie ani nehovorím - zavidííím :´( :D

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY, ktorá prebieha na mojom blogu, bola by som veľmi rada kedy sa zapojíš ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Pořídila sis hezké věci a tetování vypadá moc pěkně :) Jinak věřím, že stěhování do Prahy zvládneš na jedničku a všechno bude super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  18. Cute Minnie Mouse and the Mickey Mouse print on your leggings looks great as well. :)

    P&P style ♡ ☯ ☮ --- DIY --- fashion --- and more --- ☮ ☯ ♡

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář