středa 15. července 2015

It's my B-Day!

Nojo, dnes je to už 23 let, co jsem se narodila. Narozeniny neslavím, jen klasicky doma s rodinou. Letos jsem od mých milovaných dostala naprosto dokonalé dárky, ze kterých mám obrovskou radost. A také můj oblíbený jovodort, bez něj si narozeniny už ani nedokážu představit.

A co že jsem dostala za dárky? 

Od přítele tuhle nádhernou pokojovou bonsaj. Moc jsem si ji už dlouho přála. Jmenuje se Lonicera a je stará už 6 let. No není krásná? Doufám, že se jí u mě bude dařit. 

Od maminky ♥ smoothie maker ♥. Konečně nemusím mixovat v našem mixéru, který protékal, když byl moc plný. :D Hned jsem si v něm udělala super smoothie, budu sdílet v dalším příspěvku. Pracuje se s ním skvěle!

Miluju knihy. Od sestřičky jsem na své přání dostala Kiyosakiho Bohatého a chudého tátu. Jsou v ní základy finanční inteligence napsané velmi čtivou formou (skoro jako román). Ukazuje rozdíly v myšlení bohatých a chudých a hlavní myšlenou  je "Nepracujte pro peníze, nechte peníze pracovat za vás". Poslední dobou se na mne ze všech stran na ni hrnula chvála, hlavně od kamarádky, která ji četla, tak jsem zvědavá. :)

Destrukční deník jsem si nadělila sama. :D Narazila jsem na něj u pár blogerek a řekla jsem si, že ho musím mít! Okamžitě jsem se do něj pustila a strašně mě to baví. Nojo, pořád mám v sobě dětského tvořivého ducha.

No a třetí knihu jsem dostala k bonsaji - abych ji nezabila. :D

Od přítele ještě rozkošný medvídek (skoro jako má Mr. Bean) a několik sladkostí, bez kterých by to nebylo ono. :))


Od maminky super růžovou škrabku na brambory. :D Ne že bych je škrábala nějak často, ale když budu, půjde to s ní krásně! A od tatínka růži. :)

Navíc jsem měla dárky zabalené v krásném balícím papíře. Musela jsem být nejhodnější, když jsem dostala takové krásné dary. :) I když tohle určitě nebudou číst, moc všem děkuji. Jsem šťastná, že mám takovou milující rodinu. A to je vlastně to nejdůležitější, co si k narozeninám můžu přát. ♥


19 komentářů:

  1. Po Destrukčním Deníku už taky nějaký ten čas koukám. Beanovský medvídek je skvělý a škrabka na brambory..Když už škrábat brambory, tak přece v růžové. Supr článek :)
    Michelle, ma belle

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko najlepšie k narodeninám !!! :D Ja ti môžem poslať len darček v podobe nového čitateľa :D Teším sa na ďalšie tvoje príspevky :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší k narozeninám, a ta bonsaj je opravdu nádherná :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší ! A škrabku závidím, růžovou bych hned brala !
    Lenka z Dánska

    OdpovědětVymazat
  5. Tady v USA je ještě 15. takže všechno nejlepší!! :)
    Jinak mě strašně pobavilo "abych ji nezabila" :D :D já bych potřebovala takové knihy ke každé květině co dostanu, Hostmum ještě neví, že ty růže v květináči, co jsem měla v pokoji dávno uhynuly.. uschly.. :D
    A moc se mi líbí ten mééďa! :3

    Stephanie au pair

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu! :)) No, u mě bez návodu přežívají jen orchideje. :D

      Vymazat
  6. Všechno nejlepší!!! Hodně štěstí, zdraví.. no však to znáš! :-D
    Jinak dárky super.. hlavně ta škrabka na brambory! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu! :) Joo, ta je fakt super. Ani nevím jak to mamku napadlo. :D

      Vymazat
  7. krásné dárky :) jinak opožděně, všechno nejlepší... :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. I když asi opožděně, tak ti přeji všechno neeejlepsi. Já osobně narozeniny nesnáším, přijde mi, ze slavíme to, ze pomalu umirame..asi jsem divná.:D Destrukcni deník šel naštěstí mimo mě, nějak ho k životu :).
    www.knizni-koutek-podivinky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K životu nepotřebuju*
      Komentovat přes telefon není sranda..:D

      Vymazat
    2. Nevadí, i opožděné přání potěší! Děkujuu! :))
      Jo, proto já neslavím nijak veřejně, nelíbí se mi, že jsem o rok starší. :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář