úterý 27. října 2015

Lakuju Sally Hansen

Krásný den,
tak jsem taky neodolala nabídce dm a pořídila jsem si startovací set Sally Hansen. Tento set, obsahující led lampu, laky, odlakovač a další potřebné věci, jste mohli získat při nákupu produktů SH v hodnotě alespoň 899 Kč. Skoro jsem plakala, když jsem to platila, ale vzhledem k tomu, že ta sada normálně stojí 1899 Kč, nemám až tak černé svědomí. V dnešním článku bych vám ráda sadu ukázala a taky popsala mé krátké zkušenosti s ní. Nebudu dlouze vysvětlovat co k čemu slouží, to většina z vás ví, nebo si to může přečíst v příbalovém letáku. Spíš ukážu jak lak drží, jak se se sadou pracuje úplnému antitalentovi a řeknu vám příběh o mém nákupu.


Pro sadu jsem šla dvakrát. Poprvé v Jindřichově Hradci, vybírala jsem si laky snad půl hodiny a pak mi u kasy řekli, že před hodinou dali poslední sadu. :D Tak jsem tam vše zase nechala. Asi o týden později jsem navštívila dm v Pelhřimově. Po potvrzení prodavačky, že sady ještě jsou, jsem šla vybírat. Vybrala jsem se tedy tři laky a šla ke kase. No jenže tři laky byly za 897 Kč, takže mi chyběly 2 Kč na to, abych sadu mohla získat. Zmetci. :D Běžela jsem teda ještě rychle pro jednu věc. A to jsem pak doma zjistila, že jsem si vzala nechtíc dva stejné laky. Odstín Wine not byl totiž přímo v sadě a já po něm neomylně sáhla i v regálu. No chápete to?

V sadě je tedy led lampa, acetonový odlakovač, podkladový, barevný a vrchní lak, čistící ubrousky, malý pilník a dřívko na nehtovou kůžičku.


Pořádně očištěné nehty nejprve nalakujete podkladovým lakem, zapečete, poté dvěma vrstvami barevného laku, každou z nich zapečete, a nakonec vrchním lakem, který opět zapečete. S laky se mi pracuje skvěle. Snad první, které nemám popatlané všude okolo nehtů. Lampa někdy trochu štípe, zvlášť u třpytkovaných laků.
 

Starost mi nejprve trochu dělalo, jak lak dostanu z nehtu dolů. Neznala jsem alobalovou metodu. Pro ty, kteří o ni také neslyšeli - vatový tamponek namočíte do odlakovače, přiložíte na nehet a obmotáte alobalem. Takhle podle návodu přímo od SH necháte působit 15 minut. Zvýšená teplota zesiluje účinky odlakovače a lak pak půjde krásně dolů. V podstatě se mi sám celý odloupl.


S výsledkem jsem byla moc spokojená. Nejvíce se mi líbí odstín Wine not. Názvy dalších dvou teď u sebe bohužel nemám, ale ten broskvový je taky moc krásný. Z fotek to není moc vidět, ale má v sobě třpytky.

Tady třpytkatý lak na ségry prstících. Ten se mi sám o sobě tolik nelíbí.

A co výdrž? Tyhle gelové laky by měly vydržet bez problému dva týdny. Záleží tedy na tom, jestli máte při opravdu dokonale očištěné nehty. Já při prvním pokusu asi neměla, protože se mi hned po použití lampy na palci lak nafoukl a tahle část se mi velmi rychle sloupla (viz. následující fotografie). Jinak jsem si za veškerá poškození laku mohla sama. Na malíčku jsem si nechtít kus odsekla žiletkou při holení, a ukazováček se mi sloupl, protože jsem strkala prst do vosku hořící svíčky. :D Po týdnu jsem odlakovávala.

Druhý lak mám týden a asi 4 dny a drží krásně. Obstojně vydržel i brnkání na kytaru bez trsátka. Akorát na pár nehtech se maličko odlupuje odspodu, ale za to může nejspíš to, že jsem se před aplikací nezbavila kůžičky z nehtu. Po týdnu ho mám ale stejně poměrně dost odrostlý, takže ho shodím hned jak se vrátím domů ze školy.

Celkově jsem ale spokojená a rozhodně koupě nelituji. Už se těším, až si koupím další odstín laku. A co vy? Zkoušeli jste tyto gelové laky? Dáváte přednost jim nebo obyčejným?

31 komentářů:

  1. Dávám přednost obyč lakům. domácí gelovky se mi líbí, ale nemám na to trpělivost :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem se raky bála, ale nakonec mě to i celkem baví. :)

      Vymazat
  2. Na nějaký gel lak SH se chystám;) Dříve jsem si dělala gelovky, pak mi ale došli gely a už jsem se nedokopala ke koupení nových... Ale do gel laků půjdu, s nimi je to jednodušší;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aplikace jednodušší není, ale líbí se mi, že se pak o lak nemusím starat celkem dlouho. :))

      Vymazat
  3. Pěkná recenze :) taky bych to chtěla vyzkoušet, ale ta cena mě zatím odrazuje :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) To se nedivím. Nikdy předtím by mě ani nenapadlo dát za lak tolik peněz. Ale teď jsem ráda. :)

      Vymazat
  4. So wonderful:) kisses

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten broskvovej ke super! Na mě je celá tahle metoda moc zdlouhavá, navíc ráda střídám laky třeba i každý třetí den, takže jsem tuhle akci ani nezaregistrovala :) Ale pro nehtovýho fajnšmekra jako dělaný :))

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ráda střídám, ale většinou než se dokopu, tak ten týden stejně uběhne. :D

      Vymazat
  6. Pěkná recenze. Docela mě tyto gelovky lákaly, ale bála jsem se také toho, jak je budu dávat dolů. Kdybych věděla, že jdou tak jednoduše pomocí alobalu, tak si sadu koupím taky. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Jojo, taky jsem se bála a je to opravdu jednoduché.

      Vymazat
  7. Ja laky od SH milujem, ale gelovým sa akosi vyhýbam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, vypadají krásně. :) Ale zkoušela jsem i ty obyčejné laky SH a byly taky skvělé. :))

      Vymazat
  8. Super recenze.Domácím gelovkám zatím odolávám ;-) Ale říkala jsem si,že bych si mohla nějakou sadu pořídit, ale od levnější značky.Tak uvidím časem :-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Já kdybych si nevšimla té akce, tak mě ani nenapadne dělat si doma gelovky. Jsem ráda, že jsem na to narazila. :)

      Vymazat
  9. Momentálně si nehty lakovat nemůžu, ale když je lakuji tak raději obyčejnými laky :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžeš si lakovat nehty? To bych se zbláznila. :/
      Děkuju. :)

      Vymazat
  10. Hrozně nerada si lakuji nehty, protože jsem líná. Ale na tuhle sadu bych byla ještě línější, vypadá to jako zdlouhavý proces :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já jsem většinou líná si je odlakovat.
      Zdlouhavě to vypadá, ale nikak strašné to není. :)

      Vymazat
  11. Já bych tuhle sadu chtěla strašně vyzkoušet, tu akci jsem nějak prošvihla :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že na nějakých prodejnách ještě sady budou. :)

      Vymazat
  12. Já jsem tohle nikdy nezkoušela, dávám přednost gelovým nehtům, ale tohle je určitě taky super věc :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se naopak vyhýbám gelovým nehtům. Toto mi přijde jako šetrnější k nehtům. :)

      Vymazat
  13. Úplně si mě navnadila a jsem naštvaná, že jsem tuhle akci nevyužila, ale stejně bych si to asi nekoupila, protože i těch 800 Kč je na mě moc :/ Každopádně to vypadá moc hezky! Nejvíc se mi líbí tvé červené nehty :)

    Sweater Weather Tag

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hodně, no. Sama jsem sváděla vnitřní boj. :D A červená je taky můj favorit. :)

      Vymazat
  14. interesting post! thank you!
    I really like your blog & follow you now on GFC :) hope you do it too
    I’ll be happy to see you in my blog!)
    FASHIONLOVIN’

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář