čtvrtek 17. prosince 2015

Čtvrteční recenze (21)

Krásný čtvrteční večer přeji,
Vánoce už jsou skoro za dveřmi. Máte všechny dárky? Já naštěstí ano, a těšila jsem se na chvilku klidu, ale bohužel mě bohatě zaměstnává škola. Proč jen jsem se na zítřejší zkoušku nezačala učit dřív a nechala jsem to až na dnešní večer? Celá já. Dnes tady máme poslední díl aplikací před Vánoci, a protože příští díl vychází přesně na Vánoce (a to pravděpodobně článek nevyjde, protože vy i já se budeme trávit čas s rodinou), rozhodla jsem se jim věnovat nyní. Mám tady pro vás pár blbinek, kterými si i v telefonu můžete navodit vánoční atmosféru, tak se na ně pojďme podívat.


Jako první tady mám Christmas Countdown, krásnou vánoční tapetu s odpočítáváním dní do Vánoc. Je to živá tapeta, stromeček se pořád třpytí a mění barvy a když zmáčknete na počet dní, tak se z ních udělá ohňostroj. Prostě blbinka, ale roztomilá. :D Na výběr je mnohem více druhů tapet, ale pouze tato je zadarmo. Kdo by ale chtěl platit za tapetu, kterou využije jen pár dní... Tahle aplikace je pro Android, ale na ostatní platformy určitěnaleznete jiné variace.
,

Jako další bych vám ráda ukázala vánoční verzi hry Doodle Jump - Doodle Jump Christmas Special. Je to klasická skákačka, které určitě všichni znáte. Prostě skákejte výš a výš, vyhýbejte se nástrahám a hlavně nespadněte dolů. Je zdarma pro Android a iOS, pro Windows Phone alespoň v nevánoční verzi. Nejvíce se mi na hře asi líbí ta její grafika, je to opravdu krásně udělané. Já jí hrála chvilku a už jsem zase závislák.


A jako poslední nesmí chybět aplikace na vánoční vyzvánění. Ta moje je pro Android a jmenuje se Christmas Ringtones, ale pod stejným názvem určitě najdete spoustu dalších i pro iOS a Windows Phone. Najdete tam vše možné - od klasických koled, santovo ho ho ho, až po koledy přezpívané nějakými skřítky (nebo to znělo spíše jako kačeři, ale rozhodně je legrační, když vám to začne někde mezi lidmi vyzvánět). Tuhle aplikaci bych označila jako takové malé vánoční Must have. :D


A to je pro dnešek vše a já se běžím učit na zkoušku. Užívejte si předvánoční čas, a kdybych se do příštího čtvrtka už nestihla ohlásit, přeji všem krásné Vánoce, bohatého Ježíška a hlavně nádherné chvíle s vašimi blízkými. :)

 
 

17 komentářů:

  1. Ta tapeta by se mi líbila a na hře bych určitě byla závislá taky :D Budu držet palce na zkoušku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu! :) Zkouška se povedla, takže to určitě pomohlo! :D

      Vymazat
  2. Doodle Jump poznám a tú hru milujem, no nevedela som, že je tam aj Vianočný špeciál (už som to dlho nevidela). Ja teraz hrám Looney Tunes a aj tam je vianočný špeciál - v každom levely môžeš nazbierať ako bonus max. 7 hviezičiek, pričom ich potom možno vymeniť za životy :) A inak tá tapeta je super :) Ja mám na tapete motivačný citát, no veľmi vážne nad týmto uvažujem.


    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy


    OdpovědětVymazat
  3. jej to odpočítavanie je milé :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super, škoda, že se za jiné motivy musí platit. :)

      Vymazat
  4. Teď jsem zrovna hledala nějakou vánoční hru, takže moc děkuju! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad na článek, tapeta vypadá skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta tapeta s odpočítáváním vypadá super, to je blbinka pro mě :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Tapetu s odpočítáváním bych brala taky :D
    P.S. Snad jsi zkoušku zvládla! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář