čtvrtek 24. března 2016

Čtvrteční recenze (29)

Krásný den přeji,
v pondělí se mi stala strašná věc. Zapomněla jsem si sluchátka na svou pětihodinovou cestu vlakem. Samozřejmě jsem si nic smysluplného sebou nevzala, notebook by mi nevydržel, a tak jsem se snažila zabavit telefonem. První hodinu mi celkem dobře posloužil Snapchat, ale potom už jsem musela zabrousit na Obchod Play a hledat nové aplikace. Už ani nevím jak, ale napadlo mě stáhnout si aplikaci, která vytváří GIFy. A musím říct, že jsem měla o zábavu postaráno až do cílové stanice. Začala jsem si totiž vytvářet gify z fotek z různých akcí a nevěřili byste, jaké zázraky z toho mohou vylézt. :D Bylo to skvělé, dokud jsem seděla v kupéčku sama, ale v Budějovicích ke mně přistoupili další dva cestující a zadržování smíchu mi vehnalo několikrát slzy do očí a nakonec jsem to už nevydržela a několikrát jsem vyprskla smíchy. Nechci vědět, co si o mě mysleli... :D



Aplikace se jmenuje GIF Me! a je zdarma dostupná na Android, iOS i Windows Phone. Umí čtyři základní věci. Můžete si natočit nebo nafotit gif přímo skrze ni, nebo si můžete nahrát vlastní video nebo fotky a udělat gif z nich. Přiznám se, že první dvě možnosti jsem nezkoušela, ale další dvě ano a fungují opravdu skvěle.


V případě fotek jednoduše označíte několik fotek, které chcete dát do kupy, ty se vám přenesou do aplikace a automaticky dají za sebe. Potom si můžete upravovat jejich pořadí, rychlost s jakou se budou měnit a taky můžete přihodit nějaký filtr, upravit jas, kontrast, přidat samolepky, text a podobně. Nečekejte obrovské možnosti úprav, je to spíš takový základ, ale myslím, že stačí.

Potom už jen dáte ikonku označující stažení a nabídnou se vám způsoby, jakým svůj výtvor máte možnost uložit. Sdílet můžete rovnou skrze aplikaci i na Instagram, Facebook, WhatsApp a další. Akorát si musíte hlídat, že například na Instagram musí video trvat déle než 3 sekundy. Já ukládám rovnou do telefonu.

Přihazuji jako ukázku a pro inspiraci dva gify z mých fotek, které jsou jakž takž zveřejnitelné.


Vytváření gifu z videa je ještě snazší. Manipulace s aplikací je opravdu jednoduchá, takže vás to přímo navede. Celkově mi na aplikaci vadí jen ty reklamy, kterých se samozřejmě můžete zbavit, když zaplatíte.

Doufám, že se vám aplikace zalíbí a vyblbnete se s ní, jako já! :)

16 komentářů:

  1. Aplikácia je zaujímavá gif som chcela vždy vytvoriť tak už viem kde :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, super appka! Možná ji taky vyzkouším. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, tak tohle je super appka, vyzkouším, díky za tip. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! Hneď si ju idem stiahnuť :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. O téhle aplikaci jsem zatím neslyšela, ale vypadá teda vážně super! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to věřím, že s tímhle sis vyhrála a celou cestu jsi měla co dělat :D Mě takové aplikace vždycky děsně nadchnou, ale pak nevím, co originálného s tím vytvořit :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat

Děkuji za krásný komentář