středa 9. listopadu 2016

Kosmetické novinky a rychlorecenze

V poslední době jsem moc nenakupovala, ale stejně se mi toho v kosmetickém šuplíku nahromadilo celkem dost. A nevím, jestli mám takové štěstí, nebo jen skvělou intuici na nové produkty, ale z většiny z nich se stali moji noví oblíbenci. Mezi nimi je například rozjasňovač Milani, matná rtěnka Sleek nebo řasenka Gabriella Salvete. Také jsem vyzkoušela novou značku drogerie dm Trend it up a korektor značky Yves Saint Laurent. Pojďte se semnou podívat, čím mě produkty uchvátily, nebo naopak zklamaly.
Podkladová báze Milani Prime Shield - historicky jsem vyzkoušela pouze podkladovou bázi Pearl energy od Dermacolu, která pro mne byla skvělá. Srovnávám tedy s ní, a musím říct, že Dermacol vede. Ale ani Milani není špatná. Svou funkci plní. Jen mi použití té od Dermacolu bylo celkově příjemnější. Možná to ale bude tím, že tato nová báze je bez olejů a s vegan složením.

Tekutá matná rtěnka SLEEK Matte me - jedním slovem: dokonalost.  Mám odstín Shabby chic a je to krásná barva. Rtěnka je nádherně matná, trochu pomaleji zasychá, ale výsledek je skvělý. Neobtiskne se, drží celý večer. Půjčila jsem na nalíčení kamarádce a ta ji okamžitě chtěla taky.



Řasenku PANORAMICO od Gabriella Salvete jsem viděla ve videu Petra Lovely Hair, která ji chválila. Když jsem ji následně viděla v Tetě ve slevě, ihned jsem po ní sáhla. Mám totiž ráda tyto tvary kartáčků a samozřejmě mě okouzlil lesklý růžový obal. Kartáček je silikonový, krásně řasy rozdělí a dodá jim objem. Nějakou chvíli ji určitě nedám z ruky.


Tužku Bright eyes duo a gel na obočí Brow gel filler nové značky Trend it up jsem viděla také u Petry. A potvrzuji, že to je kvalita za dobrou cenu. Samozřejmě, gel se nevyrovná tomu od Benefitu, ale mně absolutně stačí. Obočí hezky zafixuje, je voděodolný a kartáček je pravděpodobně inspirovaný právě Gimme Brow od benefitu. Duo tužka má na jedné straně perleťovou barvu pro rozjasnění, na druhé straně matnou barvu pro zakrytí jemných linií nebo kruhů pod očima. Asi jsem blbec, ale pro mě byl popis zavádějící a použila jsem to naopak. Třpytky na vodní oční lince mi neudělaly moc dobře. :D Ale teď tu stranu se třpytkami používám pro rozjasnění vnitřního koutku a oblasti pod obočím, druhou stranu právě na vodní linku, protože má krásnou narůžovělou barvu.


Absolutní miláček je rozjasňující pudr Milani Beauty's touch. Zamilovala jsem si ho designem a ani funkčnost mě nezklamala. Nejvíce mi vyhovuje jako tvářenka. Je zabarvený do růžova a já mám hodně světlou kůži, takže mi na toto použití vyhovuje. Ale dokážu si ho představit i právě jako rozjasňovač.


Poslední novinku jsem již ukazovala ve článku o dárcích od ELLE. Korektor Touch Éclat od Yves Saint Laurent jsem totiž vyhrála v soutěži časopisu ELLE a jsem z něj stále na rozpacích. Moc nekryje a vadí mi aplikace, ale stal se mým neodmyslitelným pomocníkem pro rozjasnění, především očního okolí. Což bude asi jeho primární funkce, když se nazývá rozjasňujícím korektorem. Nicméně bych si u takto drahého korektoru představovala lepší funkčnost.

A to je vše. Máte z nějakým z těchto produktů zkušenost? Láká vás nějaký?

14 komentářů:

  1. Ta tekutá matná rtěnka má nádherný odstín! Taky jsem nad touhle od Sleeku uvažovala, ale bála jsem se, jestli bude opravdu matná...Takže teď už vím, že si ji můžu bez obav pořídit :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tiež uvažujem nad tou špirálou od GS a keď ju uvidím tak si ju asi vezmem :D vďaka ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Matte me od Sleeku jsem si také zamilovala :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  4. Matte Me som mala ale vo fialovej farbe. Bol naozaj úžasný, lenže farba sa mi vôbec nehodila, a tak som ho posunula ďalej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musíš pořídit jiný odstín. :)) Já se chystám už na další. :D

      Vymazat
  5. Mně zase nevyhovovala báze Dermacol, tak možná by Milani bylo lepší. Tekutá rtěnka vypadá krásně. Od YSL bych také čekala lepší funkčnost. Nestojí přede stovku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je možné, že by ti Milani vyhovovalo. :) A přesně tak, za takovou cenu čekám lepší funkčnost - nechci platit jen za značku.

      Vymazat
  6. Ta tekutá rtěnka od Sleeku vypadá dokonale, musím ji mít :D

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že mezitím než jsem odpověděla na komentář už tu svou máš a že jsi z ní nadšená stejně, jako já. :D

      Vymazat

Děkuji za krásný komentář